Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

Redne mesečne strokovne predstavitve TECES posameznih strokovnih tematik

16. februar 2008

Z namenom izboljšanja poznavanja problematike raziskovalno-razvojnega dela ter izboljšanja pretoka znanja na posameznih tematskih področij dela, smo v TECES pričeli z izvajanjem rednih mesečnih strokovnih predstavitev.

Na predstavitvah bo raziskovalno osebje TECES z ožjimi sodelavci razpravljalo o strokovnih problemih in morebitnih rešitvah na posameznih strokovnih tematskih področjih, do katerih prihajajo pri svojem raziskovalno-razvojnem delu. Predvidoma dve urne predstavitve bodo namenjene kratki predstavitvi posamezne problematike, razpravi in morebitnim rešitvam ter bodo potekale vsak zadnji petek v mesecu.

Strokovne predstavitve so interne narave, vendar so zaradi želje okrepitve medsebojnega sodelovanja v okviru skupnih RR projektov, na predstavitve ob predhodni najavi posebej vabljeni tudi zainteresirani predstavniki ustanoviteljev in članov TECES, v primeru posebej izraženega interesa sodelovanja pa tudi drugi predstavniki podjetij/organizacij.

Vse, ki bi se želeli strokovnih predstavitev udeležiti ter morda v predstavitvi in razpravi tudi sodelovali prosimo, da se predhodno obvezno najavite po elektronski pošti na RandD@teces.si.

Podrobnejše informacije na telefonu 02 333 13 50.
Sorodni dogodki
29.02.2008
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa