Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

Vabilo na dogodek - Predstavitev kompetenčnih centrov tujim veleposlanikom in diplomatom v Sloveniji

22. maj 2013, Spodnja Idrija, vir TECES

Partnerji KC-SURE in TECES,

Ponovno vas obveščamo, da se bomo vsi kompetenčni centri pod nazivom CoCoSi (Competence Centers of Slovenia), ta petek, 24.5.2013 v Kendovem dvorcu v Sp. Idriji, predstavili tujim veleposlanikom in diplomatom v Sloveniji.

Dogodek je rezultat prizadevanj TECES ter drugih nosilcev kompetenčnih centrov po poenotenem predstavljanju slovenskih kompetenc, tehnologij in rešitev ter njihovi internacionalizaciji, hkrati  pa tudi ustvarjanje učinkovitejšega okolja za vzpostavitev in spletanje novih poslovnih vezi v tujini.

Dogodek vsebinsko povezuje tudi ključna ministrstva pri razvoju in internacionalizaciji slovenskih izdelkov (MIZŽ - Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, MGRT - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in MZZ-Ministrstvo za zunanje zadeve), zato se bodo dogodka udeležili tudi predstavniki ministrstev.

Vabilo na dogodek ter seznam vseh udeležencev je kot priloga:
  • Tuji diplomati
  • Predstavniki in podjetja s strani KC-jev
  • Predstavniki ministrstev MIZŠ, MGRT in MZZ

Posebej poudarjamo, da bodo kot govorniki nastopali tudi dr. Jernej Pikalo, minister MIZŠ, mag. Uroš Rožič, državni sekretar na MGRT in  dr. Stanislav Raščan, GD za gospodarsko diplomacijo.

Dogodek lahko izkoristimo(te) za vzpostavitev stikov, zato vas toplo vabimo, da se dogodku pridružite. Prav tako bi bilo zelo primerno, da so na dogodku tudi predstavniki slovenskih podjetij in RO, ki lahko udeležencem kaj več povedo o lastnih izkušnjah in željah.

Kot je načrtovano, B2B sestankov ne bo, načrtujemo pa možnost neformalnega druženja s tujimi diplomati.
V primeru, da bi se predstavnik katerega podjetja/organizacije še želel udeležiti dogodka, nam naj to sporoči do najkasneje četrtka, 23.5.2013, do 9. ure zjutraj na naslov info@sure.si.

V primeru, da se dogodka ne morete udeležiti, vas vabimo, da nam sporočite vaše morebitne želje, morebitne želene trge itd… Tako bomo poskušali v vašem imenu vzpostaviti prve stike.
 
        Ministry of Foreign Affairs Official Invitation (395,0 KB)
        Seznam_21052013.xls (30,0 KB)
        Seznami_KC in clani_ 21052013.xls (26,0 KB)
        Seznami_ministrstva_21052013.xls (32,0 KB)
Sorodna obvestila
31.05.2013
Sorodni dogodki
24.05.2013
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa