Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

Objavljen Javni razpis Eurostars za leto 2014

20. avgust 2014, vir MGRT, Direktorat za podjetništvo, konkurenčnost in tehnologijo

Dne 14.8.2014 je bil v Uradnem listu RS objavljen Javni razpis Eurostars za leto 2014. Razpis je namenjen podjetjem, ki se bodo prijavili na mednarodni del razpisa, katerega rok za zbiranje projektov se izteče 11.9.2014. Vsi pogoji sodelovanja in postopki za prijavo so opisani v objavljenem javnem razpisu.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje slovenskega dela mednarodnih raziskovalnih in ravzojnih projektov za projekte, ki so potrjeni na mednarodnem ocenjevanju Eurostars s strani skupine Visokih predstavnikov programa Eurostars. Stateški cilj javnega razpisa je zagotoviti sofinanciranje za tržno orientirane industrijske raziskave in razvoj s posebnim poudarkom na malih in srednje velikih podjetjih, ki se ukvarjajo z raziskavami in razvojem.

Predvidoma dne 22.8.2014 bo v Uradnem listu RS objavljen še Javni razpis Eureka za leto 2014.
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje slovenskega dela mednarodnih raziskovalno razvojnih projektov za podjetja, ki so potrjeni na zasedanjih programa Eureka s strani Odbora Visokih predstavnikov programa Eureka. Namen razpisa je omogočiti podjetjem iz Slovenije polnopravno vključevanje v projekte mednarodnega programa Eureka.

Izvajalec razpisov je Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ministrstvo bo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije dne 29.8.2014 ob 9. uri izvedlo tudi predstavitev obeh programov in javnih razpisov.

Več informacij o razpisih je mogoče pridobiti preko elektronske pošte.

Več informacij na naslovu: http://www.gzs.si/slo/skupne_naloge/informacije_in_pomoc/aktualni_razpisi/65511.
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa