Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

Uresničite svoj razvojno-raziskovalni podjetniški izziv s pomočjo študentov tehničnih smeri

6. maj 2015, Maribor, vir TECES

Vabimo vas, da postanete eno izmed 10 podjetij, katerim bomo strokovnjaki Tovarne podjemov brezplačno pripravili konsolidacijo vaših zaznanih potreb in zahtevanih znanj z zmožnostmi in obstoječimi fakultetnimi študijskimi programi tehničnih smeri ter pomagali pri vzpostavitvi stikov s študenti Univerze v Mariboru in drugih institucij znanja ter njihovimi mentorji za potrebe skupnega raziskovalnega in razvojnega dela.

V sodelovanju s TehnoCentrom Univerze v Mariboru in TECES Maribor v okviru projekta MARATON iščemo podjetja, ki so prepoznala priložnost v dvigu inovativnosti s pomočjo sodelovanja s študenti tehničnih smeri. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa čezmejnega sodelovanja Slovenija‐Hrvaška 2007‐2013 in je sofinanciran s strani Evropske unije v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več o projektu najdete na spletni strani projekta.

 Vaše prijave sprejemamo do 15. 5. 2015. Ker je število prijav omejeno na 10, bodo podjetja izbrana po vrstnem redu njihovih prijav.

Za vsa morebitna vprašanja in prijave k sodelovanju smo dosegljivi na: info@tovarnapodjemov.org ali tel. št. (02) 22 94 270.

 
        MARATON-Vabilo podjetjem k sodelovanju.pdf (298,0 KB)
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa