Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

Prenovljen poslovni model TECES odpira vrata za vključevanje novih članov in krepitev razvojnih partnerstev

15. julij 2015, vir TECES

Novi izzivi in vsesplošni trendi vprocesu reindustrializacije, zahteve po višanju konkurenčnosti in dodane vrednosti izdelkov, ki jih pogojujejo predvsem pričakovanja in potrebe končnih uporabnikov, zahtevajo drugačne pristope pri vključevanju v verige vrednosti, s tem pa tudi nove in drugačne načine razvojnega in poslovnega povezovanja deležnikov.

Tudi v TECES se prilagajamo spremembam in zahtevam v okolju ter z novo sprejetimi smernicami ustanoviteljev v začetku leta 2015 posodabljamo storitve in poslovni model. Ta je sedaj mnogo bolj usmerjen v podporo svojim deležnikom, članom ter tudi drugim podpornim organizacijam, da bodo le-ti preko sodelovanja v TECES lažje dosegali svoje cilje in vizije.

S spremembami želimo sistematično pristopiti k celovitemu obravnavanju energijske učinkovitosti od proizvodnje energije, prenosa, distribucije, njenega upravljanja ter porabe pri industrijskih, javnih in individualnih uporabnikih. To bomo podprli s celovitim pregledom kompetenc, znanj in zmogljivosti partnerjev in usmerjanjem na tista ključna področja uporabe, na katerih verjamemo, da so slovenska podjetja dolgoročno sposobna zavzeti še vidnejše mesto v obstoječih ali novih globalnih verigah vrednosti.

Izvajanje usklajenih aktivnosti partnerjev pod okriljem TECES-a z vzpostavljenim sistemom povezovanja slovenskih podjetij, raziskovalnih organizacij ter drugih deležnikov omogoča vzpostavitev dinamičnih konsolidiranih partnerstev, ki so se sposobna hitro in učinkovito prilagajati novim poslovnih priložnostim.

S tako posodobljeno odprto povezovalno vlogo in strategijo TECES povezujemo in integriramo obstoječe in novepartnerje pri razvoju globalno konkurenčnih izdelkov in storitev.

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Več informacij o članskih paketih, ugodnostih in aktivnostih v prilogah 

 
        TECES_paketi_clanstvo_pristopna_izjava_SI_20150417.pdf (555,0 KB)
        TECES_predstavitev_SI_20150605.pdf (2,21 MB)
        TECES_vabilo_clanstvo_20150605.pdf (151,0 KB)
        TECES-Clanstvo_Pristopna_izjava_SI_20150607.pdf (197,0 KB)
Sorodna obvestila
24.09.2015
Sorodni dogodki
14.09.2015
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa