Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

Poziv za izkaz interesa sodelovanja in krepitve obstoječih partnerstev TECES

1. oktober 2015, vir TECES

TECES je skupaj z 59 partnerji v maju 2015 v okviru priprave strategije pametne specializacije (SPS) Republike Slovenije (RS) na Službo Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko (SVRK) posredoval pobudo »Sistemsko učinkovita pretvorba/raba energije (SURE) ter energetsko učinkoviti sistemi«. Več o pobudi je mogoče prebrati na naslednjem naslovu.

V pobudi so predstavljena tehnološka področja in produktne smeri, ki predstavljajo področja uporabe bodočih produktov partnerjev iniciative, s tem pa tudi okvir za strateška prioritetna področja partnerstva TECES, na katerih bomo v prihodnosti usmerjali večino aktivnosti TECES. Strateška prioritetna področja TECES so navedena v spodnjem seznamu. Podrobnejši opisi področij so dosegljivi na naslednjem naslovu:

- E-mobilnost;

- Energetsko učinkovita raba (električne) energije v zgradbah in domovih;

- Trajnostno upravljanje z energijo in energetskimi viri;

- Pametni industrijski mehatronski sistemi;

V kolikor se želite priključiti partnerstvu TECES v okviru zgoraj omenjenih področjih, ste vabljeni da izrazite vaš interes najkasneje do torka 6. oktobra 2015 s pomočjo e-pošte na naslednji naslov info@teces.si.

V sledečih korakih boste pozvani, da sodelujete v podajanju novih predlogov razvoja produktov in pripravi konkretnih projektov, ki bodo vključeni v proces priprave projektnih partnerstev za razvoj novih in inovativnih produktov za trg. Na podlagi podanih vsebin se bodo v procesu oblikovanja projektnih predlogov vršile delavnice potencialnih partnerjev na vsebinsko povezane tematike - zainteresirane bomo tudi o tem sproti obveščali.
Sorodna obvestila
29.09.2015
24.09.2015
23.09.2015
21.08.2015
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa