Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

Nova celostna grafična podoba TECES

25. avgust 2006

TECES je v preteklem letu precej aktivnosti namenil v povečanje prepoznavnosti, ne le v okviru državne meje, pač pa tudi v širšem evropskem in svetovnem prostoru. 

Selitev na novo lokacijo, sprememba organiziranosti ter krepitev RR infrastrukture, katerih posledica je tudi nova celostna grafična podoba, omogočajo hitrejši razvoj, krepitev prepoznavnosti in prodor TECES na mednarodno področje. Najučinkovitejši medij krepitve prepoznavnosti TECES je doslej predstavljal spletni informacijski portal TECES, ki ostaja eden izmed osnovnih medijev tudi v prihodnje. 

S celovito grafično prenovo TECES je nastal tudi nov logotip, ki je sestavljen iz simbola in razpoznavnega napisa. Simbol tvorita dve mali črki »t« kot začetnici imena TECES, ki sta v zrcalnem razmerju druga do druge. Predstavljata dva samostojna dela (simbolično: dve podjetji ali dva partnerja), ki skupaj tvorita celovitost - krog. Sporočilo je jasno - TECES povezuje, združuje podjetja in raziskovalno-izobraževalne ustanove ter jim ponuja celovito rešitev

Vso promocijsko gradivo, novi logotipi in ostale grafične datoteke so dosegljive informacijskem portalu.
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa