Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

Predstavitev TECES na Sejmu Inštitutov

1. december 2006, Maribor, FERI

Kliknite za ogled večje slike (52,0 KB) V sredo, 29.11.2006 se je na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru odvijal Sejem inštitutov, kjer so se predstavili inštituti in laboratoriji Univerze v Mariboru z namenom spodbude aktivnega povezovanje univerzitetnega okolja in gospodarstva ter predstavitve obstoječih ter iskanja novih možnosti in priložnosti sodelovanja. 

Na sejmu, ki je spremljevalna aktivnost srečanja gospodarstvenikov in raziskovalcev, se je s svojimi projekti na skupnem razstavnem prostoru z Inštitutom za robotiko Fakultete za eletkrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru predstavil tudi TECES kot dober primer takšnega povezovanja. 

Kot rezultat tovrstnega sodelovanja med podjetjem Kolektor Group d.o.o., UM FERI in TECES smo predstavili vsesmerni prikazovalnik, ki je naletel na precejšnje zanimanje obiskovalcev. V sklopu prireditve so prvič podelili priznanje »Najboljši raziskovalec po mnenju gospodarstva«. Na predlog podjetij RTS d.o. in Teleteh je priznanje prejel doc. dr. Iztok Kramberger, raziskovalec s Fakultete za elektrotehniko računalništvo, informatiko.
 
        UMFERI_Sejem_institutov_01.jpg (126,0 KB)
        UMFERI_Sejem_institutov_02.jpg (158,0 KB)
Sorodni dogodki
27.11.2006
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa