Domov | Kontakt | Natisni  | English   Trenutno niste prijavljeni | Nov uporabnik

TECES
Pobreška cesta 20
2000 Maribor, Slovenija

T: +386 2 333 13 50
E: info@teces.si
W: www.teces.si

Domov :: Portal :: Pogoji uporabe Natisni
Pogoji uporabe (Izjava o namenu in avtorstvu podatkov)

Namen spletnih informacijskih portalov TECES (IPT)
Spletni informacijski portali TECES (IPT) so oblikovani z namenom omogočiti splošne informacije o delovanju TECES-a ter aktivnostih v skupnih projektih partnerjev in članov TECES.
Med spletne portale pod okriljem TECES-a spada tudi portal SIHFC, Slovenske tehnološke platforme za vodik in gorivne celice, katere nosilec in koordinator je TECES. Spletni portal SIHFC podaja informacije s področja vodika in gorivnih celic v Sloveniji.

Pravica uporabe
Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden TECES oziroma SIHFC.

Prevzemanje odgovornosti
TECES bo pri oblikovanju svojih informacijskih spletnih portalov skušal zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih portalih, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

TECES si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Niti TECES, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih portalov, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Informacijski spletni portali TECES vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki niso v pristojnosti TECES-a, zato TECES tudi ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

Prijava uporabnika
Uporabnik
Geslo
 
Pozabljeno uporabniško ime in/ali geslo - pozabljeno
Nov uporabnik - registracija 
»Stremimo k odličnosti«

TECES nagrajen z »Cluster Management Excellence Label SILVER – Dedicated to Cluster Excellence«.
Domov | Kontakt | Natisni  | English © 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa