Domov :: Dogodki/Obvestila :: Dogodki :: Dogodek Natisni

Strokovni posvet TECES »SPOT 2012 - Inovativni pretvorniki električne energije«

13. junij 2012 - 14. junij 2012, Nova Gorica, Hotel Perla

Kliknite za ogled večje slike (11,0 KB)
TECES v sodelovanju z ustanovitelji organizira dvodnevni strokovni posvet TECES »SPOT 2012- Inovativni pretvorniki električne energije«, ki se bo odvijal v sredo, 13. in četrtek, 14. junija 2012 v hotelu Perla v Novi Gorici.

Cilj posveta je vpogled na stanje slovenske elektroindustrije s področja pretvornikov električne energije, identifikacija razvojnih izzivov slovenskega gospodarstva in krepitev medsebojnega razvojnega sodelovanja podjetij in raziskovalnih organizacij za doseganje konkurenčnosti slovenskih izdelkov na področju pretvornikov električne energije

V okviru treh moderiranih tematskih področij bo predstavljenih preko 20 aktualnih prispevkov s področja električnih pogonov, materialov in tehnologij ter e-mobilnosti in obnovljivih virov energije.

Zaznani problemi, predstavljeni dosežki in identificirani izzivi bodo izhodišča za okroglo mizo, na kateri bodo vodilni kadri sodelujočih podjetij, inštitutov in fakultet skozi odprto diskusijo skušali izluščiti dolgoročne izzive slovenske elektroindustrije na področju pretvornikov električne energije.

Ves čas posveta bo na urejenem razstavnem prostoru pred kongresno dvorano hotela Perla omogočena predstavitev podjetij in njihovih izdelkov/storitev.

Pričakujemo med 150 in 200 udeležencev strokovne ciljne javnosti s področja elektroindustrije, kar je odlična priložnost za navezovanje stikov, izmenjavo izkušenj in predvsem odpiranje novih poslovnih priložnosti.

Zato vas vabimo, da v okviru posveta, razstave in zbornika predstavite svojo ponudbo

Kontaktirajte nas:
skupaj bomo našli najprimernejšo obliko za vaš nagovor ciljne javnosti.

Več o posvetu na spletni strani SPOT-2012.teces.si. Za prejemanje nadaljnjih obvestil se registrirajte na spletnem portalu www.teces.si

Veselimo se skupnega soustvarjanja kvalitetnih vsebin posveta »SPOT 2012« z vami!       
Programski odbor SPOT 2012 ter organizacijska ekipa TECES


Več informacij na naslovu: SPOT-2012.teces.si
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa