Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

Pridružite se aktivnostim konzorcija KC-SURE za povečanje možnosti prodora slovenskih podjetij na tuje trge

11. marec 2013

Kompetenčni center "KC SURE - Napredni sistemi učinkovite rabe električne energije" objavlja vabilo za priključitev aktivnostim konzorcija KC-SURE, s katerimi želi konzorcij povečati možnosti prodora slovenskih podjetij na ciljna tuja tržišča. Skupaj z Ministrstvom za zunanje zadeve RS (MZZ) bomo izvedli dogodke za povečanje prepoznavnosti področij delovanja kompetenčnih centrov, naših partnerjev in drugih zainteresiranih gospodarskih subjektov, ki delujejo na področju učinkovite rabe električne energije, pretvornikov električne energije in pametnih omrežij in želijo povečati svojo prisotnost na tujih trgih.

Nosilec konzorcija KC SURE - TECES, ki deluje kot povezovalni člen med gospodarskimi subjekti, raziskovalnimi organizacijami, resornimi ministrstvi in drugimi sorodnimi mehanizmi povezovanj (razvojni centri, centri odličnosti, kompetenčni centri, tehnološkimi mrežami in platformami, …), vas vabi, da izkoristite možnost dodatnega spoznavanja delovanja tujih trgov preko neposrednega stika z ekonomskimi svetovalci in tujimi diplomati ter se udeležite dveh dogodkov, ki jih bomo izvedli skupaj z MZZ:

  1. Gospodarska diplomacija kot servis slovenskemu gospodarstvu - Posvet z ekonomskimi svetovalci (Brdo pri Kranju, 26.03.2013): dogodek poteka v organizaciji MZZ in je namenjen predstavitvi kompetenčnih centrov za slovenske ekonomske svetovalce, ki delujejo v tujini. Za tiste, ki bi želeli izpostaviti svoja vprašanja glede možnosti dostopa do določenih tujih trgov bo omogočen tudi B2B pogovor. Seznam ekonomskih svetovalcev je dosegljiv na tem naslovu.
  2. Predstavitev kompetenčnih centrov tujim diplomatom akreditiranih v Sloveniji: dogodek v organizaciji KC-jev ter MZZ je načrtovan v sredini meseca aprila 2013. Tujim diplomatom v Sloveniji bodo predstavljeni programi kompetenčnih centrov in dejavnosti partnerjev, ki bi to želeli.

V primeru interesa za sodelovanje se odzovite!

Vabimo vse, ki bi radi zgornja dogodka izkoristili za predstavitev lastnih želja pri širitvi na tuje trge, da izpolnite obrazec o vašem podjetju/organizaciji (priponka) s kratkim opisom področij vašega delovanja, kompetenc, izdelkov ter interesov in ga najkasneje do vključno s četrtkom, 14.03.2013 vrnete na naslov info@sure.si.
Vabilo velja tudi za tiste pravne osebe, ki trenutno niso člani konzorcija KC-SURE.
 
        KC-SURE_Interes_sodelovanja_tuji_trgi_pravna_oseba_20130306.doc (84,0 KB)
        TECES_KC-SURE_DOP_2013_004_MG_Partnerji_Tuji_trgi_preko_MZZ_20130308.pdf (315,0 KB)
Sorodni dogodki
01.04.2013
26.03.2013
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa